کلیسای فارسی زبان سوئیس در شهر زوریخ:روزهای شنبه از ساعت 14الی 18 بعد از ظهر دعوت می کند از عزیزان برای پرستش و موعظه ومشارکت به آدرس:
freie evangelische Gemeinde und Persische Christliche Gemeinde in der Schweizer.
"Trittligasse 3 8001 Zürich"
دوست گرامی
بیاد دارم ضمن مذاکراتی که با هم داشتیم فرمودید هر چند ظاهرا پیرو مذهب والدین خود هستید ولی با طنا پایبند هیکدام از ادیان نبوده ودر مورد انتخاب مابین مرا بیدینی وخدا شناسی هم مردد میباشم ولی بطور کلی به خداشناسی بیشتر تمایل دارم تا به بیدینی واز من خواستید فرق مسیحیت وسایر ادیان را سز فرصت برایتان بنویسم واینک درخواست شما
بدیهی است اگر بخواهم تمام موارد اختلاف مسیحیت وسایر ادیان را برشته تحریر در آورم مستلزم نوشتن کتابی بسیار قطور خواهد بود بنابراین بهتر آن دیدم که در این مختصر فرق مابین عیسی مسیح وسایر پیشوایان ادیانی که ادعا میکنند از طرف خدا وند مبعوث شدهاند مورد مطالعه قرار دهم زیرا زندگی خود پیامبر بهترین معرف پیامی است که آورده است . اینست 10 فرق اساسی
1_ هیچکدام از پیشوایان ادیان آن اطمینان قعطی را به پیروان خود نمی دهند که آنان بعداز مرگ به بهشت خواهند رفت مگر عیسی مسیح. انجیل چنین مژده میدهد . هر وقت کسی در این دنیا از گناه خود پشیمان وآنرا بخدا اقرار نماید بکاری که عیسی مسیح بر روی صلیب بخاطر بخشایش گناهان او انجام داد زبانا اقرار کند ودر دل خود ایمان داشته باشد که او از مردگان برخاسته ودر نتیجه عنان زندگی خود را کاملا باو بسپارد زندگی جاوید دارد.
2_ هیچکدام از پیشوایان ادیان خدا را آنچنانکه هست بربشر مکشوف نساخته ومحبت او را آشکار ا نشان نداده اند مگر عیسی مسیح . انجیل را چنین آگهی میدهد
خداوند از کثرت محبت خود عیسی مسیح را که کلمه او بود مجسم گردانید تا شکل انسان به خود گیرد وخدا را مکشوف سازد وبا دادن جان خود بر روی صلیب محبت خدا را در عمل ظاهر ساخته وهرکه رابا وایمان اورد زندگی جاودانی ببخشد.
3_ هیچکدام از پیشوایان ادیان پس از مرگ زنده نشده اند مگر عیسی مسیح .انجیل چنین خبرمی دهد اونه تنها از قبر قیام کرد بلکه بعداز آنکه بمدت 40 روز برپیروان خود ظاهر میشد بآسمان صعود نمود وهم کنون زنده وشفیع آنانی است که باو ایمان میآورند.
4_هیچکدام از پیشوایان ادیان زندگی خود را کاملا وقف جلال خدا نکرده اند مگر عیسی مسیح . انجیل چنین شهادت میدهد او هر سخنتی که میگفت وهرکاری که انجام میداد فقط بمنظور جلال خدا بود اگر با دقت سراسر زندگی پاک وبی آلایش اورا در نظر بگیریم متوجه خواهیم شد عیسی مسیح هیچوقت چیزی را برای خود نمی خواست . اودر جائی فرمود من طالب خود نیسنم .ودر جائی دیگر .روباهان لانه وپرندگان آشیانه دارند اما او هیچ جائی ندارد که در آن بیارامد.
5_ هیچکدام ازپیشوایان ادیان معجزاتی راکه عیسی مسیح انجام داد انجام نداده اند علاوه براین هر چند اوبا معجزات خود مردگان را زنده میکرد وبیماران صعب العلاج را شفا می داد ولی مهتر از خود معجزه انگیزه آن میباشد یعنی جلال خداوند و خدمت دیگران .این نکته حائز اهمیت است وبطوریکه اگر در معجزه ای چنین انگیزه نباشد از طرف خدا نبوده بلکه از طرف شیطان زیرا شیطان هم قادر به انجام معجزات میباشد.
6_هیچکدام از پیشوایان ادیان بدون پدر جسمانی بدنیا نیامدند مگر عیسی مسیح که او توسط قدرت الهی از مریم باکره متولد شد.تنها بیگناهی که هیچ گناه نکرد غیر از او همه گناه با طبیعت گناه آلود متولد شده ومیشوند. بنابراین تنها او می توانست کفاره گناهان را بعهده گیرد زیرا طبق کلام خدا بی گناهی میبایست جان خود را در راه گناهکاران بسیاری فدا سازد .
7_هیچکدام از پیشوایان ادیان تعالیمی را که عیسی مسیح داد وبآن عمل نمود نداده وعمل ننموده اند مگر عیسی مسیح.
اگر به زندگی وتعلیمات عجیب او در انجیل نظر افکنیم خواهیم دید که وی نه تنها بهترین معلم بشر است بلکه بزرگترین رهبری است که تاریخ بخود دیده است.
هیچکس مانند او بمردم نیکی نکرده وچنین نفوذ عمیقی در میان توده های مردم نداشته است. نویسنده ای در این باره چنین نوشته است 19 قرن تمام آمد وسپری شد هنوز هم او نکته اتکا ورهبری ترقی وتعالی جوامع بشری است این اغراق نیست اگر بگویم که در این مدت زمان تمام لشگرها ئی که بوجود آمدند تمام ناو گانهائی که تاسیس یافتند تمام پترلمانهائی که نشت وبرجاست نمودند وتمام پادشاهانی که حکومت را ندند همه آنها رویهم نتوانستند آنچنان تاثیر قوی وشگرف بر روی زندگی بشر داشته باشند که زندگی عیسی ناصری تنها داشته است.
8_ هیچکدام از پیشوایان ادیان دین ما قبل خود را کاملا تصدیق نکرده اند جز عیسی مسیح که او نه فقط دین یهود را تصدیق نمود بلکه بر طبق آن زندگی کرد وآنرا کاملا تشریع نمود وبانجام رسانید والبته این تنها راه اصولی است که از هر دین بر حق میتوان انتظار داشت زیرا چگونه ممکن است خدائی که عقل کل پیشدان وعارف وناظر بر همه امور میباشد امری را صادر فرماید ودگر بار آنرا نقص ویا تغیر دهد؟
9_هیچکدام از پیشوایان ادیان نتوانسته اند اینچنین امرانه بمردم بگویند من بشما میگویم جز عیسی مسیح واین هماهنگی کامل او را با خدا میرساند چنانکه میگوید من وپدر یک هستیم یوحتا 10/20
10_هیچکدام از پیشوایان ادیان شخصا قادر نبوده اند خدماتی را که عیسی مسیح برای رفاه ونجات دیگران انجام دادانجام دهند . این خدمات هم جنبه جسمی داشت مانند شفای بیماران وتسکین آلام درد مندان وهم جنبه روحی یعنی رهانیدن بشر از منجلاب گناه وفساد وبخشیدن آرامش کامل روحی آنچه حائز اهمیت است اینست عیسی مسیح نه فقط زمانی که بر روی زمین بود این خدمات را انجام میداد بلکه هم اکنون که زنده است توسط انجیل بشر را مخاطب ساخته چنین میفرماید
بیاید نزد من ای تمام زحمتکشان وگرانباران ومن شما را آرامی خواهم بخشید
متی 11/28
دوست ارجمند
با داشتن این حقایق درخشان وغیر قابل انکار بهتر نیست بقلب خود مراجعه کنیم وبقول معرف کلاه خود را قاضی قرار داده به سراسر زندگی گذشته خود بنگریم که پوچ وبیمنی بوده است واگر بخواهیم بعد از این زندگی ما دارای معنی ومفهوم واقعی باشد باید به خدا روی آوریم وتنها راهی را برگزینیم که خود خداوند در نشان دادن آن پیشقدم شد یعنی بر کاری که عیسی مسیح بر بالای صلیب بخاطر نجات ما از مرگ ثانوی <عذاب جاودانی روح وروان ماکه زنده وجاوید خواهد ماند > انجام داد ایمان بیاوریم وهدیه زندگی جاوید را که تنها او ادعا میکند بکسانیکه تشنه دریافت آن باشند میبخشد بدست آوریم زیرا تنها اوست که میفرماید
من آمده ام تا آدمیان حیات یابند وآنرا بطور کامل داشته باشند
یوحنا 10/10
دعایم اینست که روزی برسد وشاید آنروز همین حالا باشد که بیاد آورید
حیات وموت وبرکت ولعنت را پیش روی تو گذاشتم پس حیاترا برگزین تا تو با ذریتت زنده بمانی
آیا عاقلانه نیست که با طلب هدایت از روح پاک خدا بلادرنگ به پیش تخت رحمت اوبه زانو در آمده واینچنین دعا کرده وحیات را برگزینیم ؟
خداندا ترا شکر میکنم که مرا محبت نموده ومینمایی وهر آن منتظری تا بسوی تو باز گشت نمایم وراه بازگشت را نیز بوسیله عیسی مسیح نشان داده ای . اینک با تشکر وقدردانی از این محبت بی انتها ی تو اقرار میکنم که گناهکارم وبا پشیمانی وندامت گناهان خود را بحضورت اعتراف مینمایم ودر خواست میکنم بخاطر خون ریخته شده عیسی مسیح مرا ببخشی و از گناه پاک سازی وقدرت توبه عطا نمائی .خداوندا از تو درخواست می کنم همچناکه عیسی مسیح را از مردگان بر خیزانیدی وجلال دادی مرا نیز که هم اکنون نسبت بگناهان خود مرده ام زندگی جدید و جاودانی بخشی ومحافظت فرمائی ودر جلال او شریک گردانی زیرا این همه را بنام او که مرا محبت تمود وجان خود را در راه من داد وهم اکنون نیز مرا شفاعت میکند میطلبم .
امین