مقالات مقالات

کلیسای فارسی زبان سوئیس در شهر زوریخ:روزهای شنبه از ساعت 14الی 18 بعد از ظهر  دعوت می کند از عزیزان برای پرستش و موعظه ومشارکت  به آدرس:

freie evangelische Gemeinde und Persische Christliche Gemeinde in der Schweizer.

"Trittligasse 3 8001 Zürich"

مقالات

برادر م لاریمی پس از جفا در کشور ایران بمدت 8 سال است که از شهر و دیار خود ترک وطن کرده و طعم نا عدالتی و جفا را هنوز میچشد او چند  صباحی را در ترکیه گذرانده و بعد چند سال در یونان  و بعد از آن به سوئیس .او مدت 4 سال است که در کشور سوئیس زندگی میکند ولی هنوز اداره مهاجرت سوئیس وی را به عنوان پناهنده نشناخته و در پی نامه ای از طرف اداره مهاجرت به وی ابلاغ شده در صورت برگشت به ایران مشکلی نخواهد داشت . در صورتی که هنوز و هنوز شاهد اخبار فراوانی مبتنی به جفا بر اعضا کلیسا ها در کلیسای ایران هستیم .ما امروز میخواهیم با هم یک صدا اعتراض خود را نسبت به سیاست های ضد ایرانی و ضد مسیحی کشور سوئیس به دنیا اعلام کنیم و با برادران و خواهرانمان در تمامی  دنیا برای این برادر در ایمان به عیسی خداوند هم دعا و هم دل گشته و برای تمام پناهندگان ایرانی مسیحی هم دعا و هم فکر ادامه دهیم .

برادر م لاریمی پس از جفا در کشور ایران بمدت 8 سال است که از شهر و دیار خود ترک وطن کرده و طعم نا عدالتی و جفا را هنوز میچشد او چند  صباحی را در ترکیه گذرانده و بعد چند سال در یونان  و بعد از آن به سوئیس .او مدت 4 سال است که در کشور سوئیس زندگی میکند ولی هنوز اداره مهاجرت سوئیس وی را به عنوان پناهنده نشناخته و در پی نامه ای از طرف اداره مهاجرت به وی ابلاغ شده در صورت برگشت به ایران مشکلی نخواهد داشت . در صورتی که هنوز و هنوز شاهد اخبار فراوانی مبتنی به جفا بر اعضا کلیسا ها در کلیسای ایران هستیم .ما امروز میخواهیم با هم یک صدا اعتراض خود را نسبت به سیاست های ضد ایرانی و ضد مسیحی کشور سوئیس به دنیا اعلام کنیم و با برادران و خواهرانمان در تمامی  دنیا برای این برادر در ایمان به عیسی خداوند هم دعا و هم دل گشته و برای تمام پناهندگان ایرانی مسیحی هم دعا و هم فکر ادامه دهیم .

نامه دفاعیه مهدی دیباج، سندی است خارق العاده. ایشان پس از آن كه بیش از نه سال به اتهام ارتداد در زندان های ایران محبوس بودند، سرانجام در ماه دسامبر سال 1993 در دادگاه ساری به پرونده ایشان رسیدگی شد و در آنجا بود كه مهدی دیباج در كمال شجاعت این دفاعیه را ارائه داد.

دادگاه ایشان را مجرم شناخت و به اعدام محكوم كرد. در راَی صادره از دادگاه آمده است :" ...نامبرده در سن 14 سالگی به مذهب مسیحیت گرویده است...نامبرده به دلیل عدم توبه و پافشاری بر عقاید غیر اسلامی خود .به اعدام محكوم می گردددولت ایران در ژانویه سال 1994 تحت فشارهای بین المللی ناگزیر شد مهدی دیباج را آزاد كند. اما این آزادی چندان دوام نیافت. ایشان در 24 ژوئن همان سال در راه بازگشت از كنفرانسی در نزدیكی كرج ربوده شدند، و ده روز بعد پلیس تهران جسد ایشان را در جنگلهای حومه تهران پیدا كرد. ظاهراً دشمنان مهدی دیباج با كشتن او پیروز شده بودند، اما این دفاعیه مهدی دیباج است كه سالها پس از فراموش شدن دشمنان او، همچنان پیروزمندانه به حقانیت مسیح شهادت می دهد.دادگاه ساری 3 دسامبر 1993&در نام مقدس خدا كه هستی و حیات ماستبا نهایت فروتنی از داور آسمانها و زمین برای این فرضت گرانبها سپاسگزارم. و با خضوع و خشوع برای او انتظار میكشم تا مطابق وعده های خود مرا از این محاكمه رستگار فرماید.با عرض ادب، از حضور اعضاء محترم دادگاه هم تمنا دارم به احترام نام خداوند با شكیبایی به عرایضم توجه فرمایندمن ناچیز مسیحی هستم، گناهكاری كه ایمان دارم عیسی مسیح به خاطر گناهان من بر روی صلیب جان خود را فدا كرد و به وسیله رستاخیز و غلبه بر مرگ، مرا در حضور خدای قدوس،عادل ساخت (رومیان 25:4).این حقیقت را خدای حقیقی در كلام خود در انجیل می فرماید.عیسی، یعنی نجات دهنده. « چون او امت خود را از گناهانشان نجات میدهد» (متی 21:1). مسیح جرم گناهان ما را به بهای خون خود پرداخت و به ما حیات تازه بخشید تا به یاری روح القدس برای جلال خدا زندگی كنیم و سدی باشیم در برابر فساد (متی13:5) و كانالی باشیم برای بركت و شفا ( متی 14:5) و خود را در محبت خدا مخفوظ بداریم(یهودا21). به پاس این همه لطف، از این بنده ناچیز خواسته نفس خود را انكار نمایم و جان بر كف پیرو او باشم( لوقا23:9) و از مردم نترسم اگر جسم مرا میكشند (متی28:10) بلكه تكیه من بر آفریدگار هستی بخش باشد كه این تاج رحمت و رأفت را بر سر من نهاده و برای محبان خود حامی قوی و اجر بسیار عظیم استبه من تهمت ارتداد زده اند! خدای نادیده كه عارف قلوب است به ما مسیحیان اطمینان بخشیده « كه از مرتدان نیستیم تا هلاك شویم، بلكه از ایمان دارانیم تا جان خود را نجات دهیم» (عبریان 39:10). در فقه اسلامی هم مرتد به كسی گفته میشود كه به خدا، انبیاء و معاد ایمان ندارند. ما مسیحیان به هر سه ایمان داریم.میگویند:« مسلمان بودی و مسیحی شدی.» نه، من سالها بیدین بودم. با مطالعه و تحقیق به دعوت خدا لبیك گفتم و به عیسی مسیح خداوند ایمان آوردم تا دارای نعمت حیات جاودانی شوم(یوحنا47:6). دین را مردم اختیار میكنند اما مسیحی را مسیح انتخاب می كند. می فرماید:« شما مرا برنگزیدید، بلكه من شما را برگزیدم»( یوحنا 16:15). از كی ؟ « پیش از بنیاد عالم!» مردم میگویند:« از بدو تولد مسلمان بودی.» خدا میفرماید:« از ازل مسیحی بودم.» می فرماید:« هزاران سال پیش حتی قبل از این كه خدا دنیا را بیافریند ما را انتخاب كرد تا بوسیله آن فداكاری كه مسیح در راه ما كرد مال او باشیم» ( افسسیان4:1). مسیحی یعنی مال عیسی مسیح. ;;خدای بی همتا كه آخر را از اول می بیند و مرا برگزید تا مال او باشم، از ازل می دانست دل كی به او چسبیده و چه كسی ایمان و ابدیت خود را به یك كاسه آش میفروشد. من ترجیح میدهم تمام عالم بر ضد من باشند، اما خدای تعالی با من باشد، همه مرا مرتد و مطرود بدانند اما مورد تأئید خدای ذوالجلال باشم. چون انسان به ظاهر مینگرد اما خدا به دل، برای او كه از ازل تا به ابد خداست هیچ امری محال نیست. تمامی قدرت در آسمانها و زمین در دست اوست.خدای توانا هر كه را بخواهد بلند میكند یا پست، قبول میكند یا رد، به بهشت میفرستد یا به جهنم. چون هر چه خدا میخواهد همان میشود. آیا كسی میتواند یك نفر را از محبت خدا جدا كند؟ یا رابطه خالق را با مخلوق خود بهم بزند؟ یا یك قلب وفادار به خداوند را شكست بدهد؟ او زیر سایه قادر مطلق در امن و امان است. پناهگاه ما تخت رحمت خدا و از ازل مرتفع است. من میدانم به كی ایمان دارم. او قادر است امانت مرا تا به آخر حفظ كند تا به ملكوت خدا برسم جایی كه عادلان مثل خورشید می درخشند (متی43:13) اما بدكاران در آتش جهنم به سزای خود میرسند ( لوقا28:13)به من میگویند :« برگرد!» از آغوش پروردگار خویش پیش كی بر گردم؟ آیا میشود بجای اطاعت از احكام خدا ، حرف مردم را پذیرفت؟ 45 سال است با خدای معجزات راه میروم و سایه لطف خدا بر سرم است و سرا پا مدیون محبت ها و توجهات پدرانه او هستم.عشق مسیح سراسر وجودم را تسخیر كرده و گرمی محبت او را در تمام ذرات وجود خویش احساس می كنم. خدا كه فخر و جلال و پشت و پناهم است با بركات و معجزات و حمایت های بی دریغ خود روی من مهر تأئیدی زده است (دوم قرنتیان 22:1). این امتحان ایمان یك نمونه بارز است. خداوند خوب و مهربان هر كه را دوست دارد اصلاح و تأدیب میكند (عبرانیان 6:12). و هر لحظه او را می آزماید تا در خور آسمان شود. خدای دانیال كه رفقای او را در میان شعله های آتش زنده نگه داشت، 9 سال مرا در زندان حفظ فرموده و تمام پیش آمدهای بد را به خیر و خوبی و نفع ما تمام كرده است، به طوری كه شادی و شكرگزاری در دلم موج میزند!خدای ایوب ایمان و تعهد مرا در بوته آزمایش نهاده تا صبر و وفاداری مرا مزید فرماید. در این 9 سال، تمام مسئولیت ها را از من گرفته تا در پناه اسم مبارك او، وقت خود را صرف دعا، خواندن كلام خدا، تفتیش قلب و تزکیه نفس خود كنم و در فیض و معرفت خداوند رشد نمایم. برای این فرصت بی نظیر، خدا را شكر میكنم .در تنگی به من وسعت داده، مشقت سختم باعث سلامتی شده و مهربانی های او مرا احیاء نموده است. زهی عظمت احسان خدا كه برای ترسند گان ذخیره كرده است! ایراد می گیرند كه چرا تبلیغ می كنی اگر بینی كه نابینا و چاه استاگر خاموش بنشینی گناه استاین تكلیف دینی ماست كه بد كاران را متقاعد كنیم تا در رحمت خدا باز است، از گناه دست بكشند و به او پناه آورند تا از خشم و غضب خدای عادل و مجازات هولناك آینده نجات یابند (یوحنا36:3). عیسی مسیح میفرماید : « من در هستم ، هر كه داخل شود نجات یابد»(یوحنا 9:10). « من راه و راستی و حیات هستم. هیچ كس نمیتواند به خدا برسد مگر به وسیله من»(یوحنا 6:14) . « در هیچ كس غیر از او نجات نیست . زیرا اسمی دیگر زیر آسمان به مردم عطا نشده كه بدان باید ما نجات یابیم»(اعمال 12"4). در میان انبیا خدا فقط عیسی مسیح پس از مرگ زنده شد (لوقا 5:24-7 ) و تا به ابد شفیع زنده ماست. او نجات دهنده ماست، فرزند خداست ( متی 17:3 ) و شناخت او حیات جاودانی است (یوحنا 3:17 ). من گناهكار كه خاك و خاكسترم، به وجود مبارك و به تمام فرمایشات و معجزات او در كتاب انجیل ایمان دارم و اختیار زندگی خود را به دست او سپرده ام. برای من، زندگی یعنی مجالی كه به مسیح خدمت كنم و مرگ یعنی فرصت بهتری كه با مسیح باشم. پس نه فقط راضی ام به احترام نام مقدس خدا در زندان باشم، بلكه حاضرم به خاطر عیسی مسیح خداوند جان بدهم و زودتر به ملكوت خدا برسم. جائی كه برگزیدگان خدا به حیاط جاودانی میروند اما شریران به عذاب جاودانی (مكاشفه 8:21) .سایه لطف خدا و دست بركت و شفای او بر سر شما باشد و بماند تا به ابد. آمینبا عرض حرمت،

زندانی مسیحی شما،مهدی دیباج

همه باید دوباره متولد شوند

انجیل یوحنا3:17

خلقت تازه

وقتی یک نفر مسیحی می شود از داخل وجودش تبدیل به یک شخص کاملا تازه می شود

دوست عزیز:عدهای از مردم با  این گفته انجیل کاملا اعتقاد دارند و راه نجات از گناه بوسیله ایمان به مسیح را نیز می دانند ولی با این همه قادر به ترک گناه نمی باشند. در نتیجه وجدان شان دائما در عذاب است .برای رهایی از این ناراحتی روانی باید بدانیم که هیچوقت نمی توانیم راحت وخوشحال یا روحا سالم وشاد باشیم مگر اینکه کاملا پاک ومقدس شویم ولازمه اینکار اینست که گناه را بهر شکل باشد برای همیشه از خود دور کنیم . ولی مشکل این جا ست چگونه اینکار مهم که مسله مرگ وزندگی را بهمراه دارد انجام دهیم . زیرا هر چند کوشش کنیم این سرشت کهنه بسیار سر کش وقوی  یعنی احساسات و امیال وآرزوها ئیکه از بدر تولد در همه ما وجود دارد را از خود دور کنیم موفق نمی شویم.

با اینکه مایل هستیم وضع ما بهتر شود متاسفانه روز بروز به وخامت می گراید .دل سخت میگردد اراده سر خت .هیجانات شدید .افکار سبک و فرارتصورات غیر قابل کنترل وتما یلات چنان وحشی که باین آسانی رام نمی شوند وواقعا هم محال است بتوان این  نفس اماره سرکش متلاطم وطوفانی را با قدرت خود رام نمائیم .این شا هکاری بزرگ وکاری خارق العاده میخواهد که تنها خدا می تواند انجام دهد.

ما می دانیم که عیسی مسیح گناه را می بخشاید ولی مشکل ما اینست که دوباره گناه می کنیم ومیل شدیدی بشرات در  درون خود احساس می نمائیم وقادر نیستیم خود را ار زیر بارسنگین گناه برهانیم ومانند سنگی که اگر به وا پرتاپ شود دوباره بزمین میافتد با شنیدن سخنان عیسی  مسیح روحا به اسمان میرسیم ولی دوباره بحالت بیخبری خود برمی گردیمم.حیف که بآ سانی مجذوب گناه میشویم ومثل اینکه ما را افسون کرده باشند بآسانی نمیتوانیم از حماقت خود دست برداریم .دوست عزیز نجات واقعه ای کاملا غمگین وناکامل خواهد بود اگر باین وضع وحالت نابسامان سروسامانی ندهد. ما میخواهیم همچنانکه از گناه خود بخشیده وپاک شده ایم پاک هم بمانیم بخشیده شدن بدون مقدس بودن نجات در بر نخواهد داشت ومانند اینست که عارضه را از بین ببریم وعلت را نادیده بگیریم یعنی کاری را نا تمام تحویل دهیم .

بهتر است بخاطر اوریم که عیسی مسیح باین دنیا امد تا گناه را از میان بردارد وما راباین وسیله از مرگ جاودانی رهائی وبزندگی جاودانی سوق فرماید زیرا بر طبق کلام خدا مزد گناه موت است رساله رومیان 23/6 همگی مستحق هلاکت بودیم وامیدی برای ما نبود واواینکار را به این سه طریق انجام داد . اول اینکه عیسی مسیح نه تنها با مرگ خود بر روی صلیب مزد یا کفاره گناه را پرداخت بلکه خود مرگ را نیز با قیام پیروزمندانه خود از مردگان برای همیشه نابود ساخت تا کسانیکه براو وکارهای اوبر روی صلیب بجهت بخشایش گناه انان وبعوض آنان انجام داد ایمان آورند از لحظه ایکه زبانا اقرار کنند که عیسی مسیح با مر گ خود گناهانشان را بخشیده ودر دل خود ایمان آورند که او با رستاخیز خود زندگی جدیدی به آنان عطا کرده است از مرگ ابدی که همان مزد گناه میباشد رهائی یافته وقدم در زندگی جدیدی میگذارند که هماناست وبعد از آن هیچ قوه ای نه در این دنیا ونه در دنیای آینده قدرت نخواهد داشت تا آنان را از این زندگی جدید که در عیسی مسیح بدست آورده اند جدا نماید . این زندگی دائما در مشارکت با خدا سپری میشود ودر آن انسان از زیر بار گناه آزاد شده واز هر گونه احساس هراس از مرگ رهائی مییابد. وافکار.رفتار.احساساتوامیال او کاملا عوض میشود . او دیگر برای خودنمائی خود زندگی نمیکند بلکه تمام هم خود را صرف خدمت دیگران وخشنودی آفریدگاریکه همه این موهبت را برای او فراهم ساخته است مینماید .

او نسبت بهر گونه پیش آمد زندگی خود خوشبین است چه این پیش امد مطابق میل او و باعث شادی وخوشحتلی او باشد یا سبب ناراحتی وغم او وغصه او گردد .او کاملا مطمئن است که در عیسی مسیح فرزند خدا گشته است وخدای قادر مطلق خدای ازلی وابدی .خدایبخشنده  مهربان خدای قدوس وپاک خدای واحد وبی همتا خدائی نیست  که از او ودور باشد بلکه از نفس او نیز با او نزدیک تر است وهمچنون پدری است غمخوار  دلسوز ومهربان که میداند اگر فرزند او دائم  راحت و خوشحال باشد  برایش مضر واغلب باعث گمراهی او میشود .بلکه باید گاهگاهی او را تنبیه نمود  وبدردها مبتلا سازد تا اطاعت را بیاموزد هم چنانکه با عیسی مسیح که کلمه ومکاشفه او بود اینکار را کرد . او می داند خلقتی که در آن چه خوشی وچه مشقت مفهومی جز خیر او در بر نخواهد داشت . او کاملا اطمینان دارد که در زندگی جدید خود چه در این دنیا و چه در  موقع مرگ جسمی خود وچه بعد از آن  خدائی که پس از بخشیدن گناهان او توسط عیسی مسیح بوسیله روح خود در او   مسکن گزیده است هیچ وقت او را ترک نخواهد کرد . دوم اینکه عیسی مسیح مرد وبرخاست تا قدرت گناه را نابود گرداند . معلوم است که اگر قبول کرده ایم عیسی مسیح مزد  یا کفاره گناهان ما را بر روی صلیب پرداخته است بآسانی می توانیم  قدرت گناه را نیز در خود مغلوب نمود واز بین ببریم زیرا دیگر برده گناه نیستیم بلکه  آزاد . سوم اینکه عیسی مسیح با مرگ ورستاخیز خود حضور وخودمائی گناه را از بین برد .فرشته خداوند قبل از تولد عیسی مسیح به مریم اعلام نمود

واین گفته کاملا بحقیقت پیوست .این واقعیت نه تنها در تولد او بلکه در مرگ او نیز مشکوف گشت وآن این بود که چون سرباز رومی نیزه  ای به پهلوی او فرو کرد از آن خون واببیرون آمد که ئخون نشانه  آزادی از  احساس گناه وآب نشانه پاکی از آلودگی آن میباشد.

دوست گرامی .با این همه اگر باز هم از این ناراحت هستید که نمی توانید از قدرت گناه یا اغوای آن بکلی خلاصی یابید باید قول خود خداوند را. قولی که تنها بر فیض عظیم اواستوار است در نظر بگیرید وبخاطر آورید خدا ئیکه هیچوقت نمیتواند دورغ بگوید در کلام خود چنین قول داده است

دل تازه در اندرون شما خواهم نهاد ودل سنگی را از جسد شما دور کرده ودل کوشتین بشما خواهم داد

.کتاب حزقیال نبی

36/26

توجه فرماید  من خواهم داد من دور خواهم کرد این کار خداوند است او همواره قادر است اراده خود را اجرا نماید ومیدانیم تا کنون کلمه ای از آنکه گفته است بزمین نیافتاده وبعد از این نیز نخواهد افتاد . او میداند که ما نمتوانیم قلب خود را تغیر دهیم  طبیعت وسرشت خود را پاک وتمیز نمائیم  ولی او می تواند هر دو را انجام دهد وتعجب خواهید کرد  اگر بشنوید که او می تواند ما را دوباره خلق نماید ویا بعبارتی دیگر تولدی تازه ببخشاید . این معجزه ایست که  در اثر فیض او بوجود میاید وبوسیله روح پاک او انجام میگیرد .

چه وعده حیرت انگیزی  وتعجب آور وچه واقعیتی غیر انکار در عیسی مسیح مهربان داریم که باید آنرا همچون حقیقتی بارز مختص خود دانسته از دست ندهیم تا روزی که در ما تحق یابد .آنوقت است که در تا ریکی روح ودر مشارکت دائم با او بسر خواهیم برد . در اینجا برای اینکه به بزرگی  رحمت وبخشایش خداوند پی ببریم باید این حقیقت  تابناک را نیز  در نظر داشته باشیم که اگر هم بمصداق بشر جایز الخطاست خدای نکرده گناهی ار ما سر بزند همین تازگی روح فورا این وعده خدا را بیاد ما می اورد که

اگر به گناهان خود اعتراف کنیم او امین وعادل است تا گناهان ما را بیاموزد وما را از هر ناراستی پاک سازد

رساله اول یوحنا

1/9

وما با اتکا باین وعده خدا فورا از گناه خود پشیمان وبا اعتراف آن بحضور خداوند دوباره همچنان بمشارکت دائم با او ادامه خواهیم  داد .

میدانیم که بشر چیزهائی را که تغیر میدهد و تمیز میکند دوباره تغیر شکل مییابند وکدر میشوند ولی انچه خدا تغییر دهد وتازه سازد برای همیشه تبدیل یافته تازه ودرخشان میماند  آیا این حقیقت باعث شادی وخوشحالی نیست که اگر ما بخواهیم خدا حاضر  واماده است ما را تغییر دهد ودر ملکوت پر فیض خود دوباره بیافریند ؟ این تغییر یافته یا خود من ؟ این حقیقت است که نمیتوانیم شخص بیدین را وادر کنیم کارهائی  که شخص متدین با کمال میل انجام می دهد  انجام دهد زیرا میل  فکر وروح او  در جای دیگر است ما  می توانیم  او را تعلیم دهیم وبرای او نمونه خوبی باشیم ولی او هیچوقت نمیتواند قدوسیت را یاد بگیرد زیرا سر شت کهنه او   او را براه دیگری میکشاند . ما هیچ چاره وعلاجی برای برگرداندن او نداریم مگر اینکه خداوند طبیعتی دیگر باو عطا فرماید طبیعتی جدید که بر خلاف طبیعت کهنه اوکه دائما درپی نادرستی وبدی بود همواره در پی راستی ونیکویی باشد .

وبدی بود همواره درپی راستی ونیکویی باشد .

چه برکت بزرگی است داشتن چنین طبیعتی که فقط روح پاک خدا می تواند عطا فرماید وبدست آوردن آن واقعا معجزه میخواهد . عظمت این معجزه را با مثالی آشکار مینمایم

معمولا اگر شاخه ای را از درخت ببریم شاخه دیگری بجای آن  میروید  که همانند شاخه اولی است . ولی اگر درختی را پیوند بزنیم درخت میوه دادن   بهتری میآورد وتا حدی موفق میشویم  ولی تغیر دادن درخت  بکلی معجزه میخواهد واین عین همان معجزه ایست که خداوند درباره آنانی که به عیسی مسیح ایمان میآورند انجام  میدهد . باین معنی که سرشت کهنه وسر کش آنان را که همواره متمایل به گناه بود از آنان دور کرده روحا زندگی جدیدی در مشارکت با خود که کاملا مخالف گناه میباشد به آنان عطا می فرماید .

آیا هرگز معجزه ای از این والاتر دیده شده است ؟ حال اگر این را باور ندارید بقول معرف امتحانش مجانی  است باین طریق که برای دریافت چنین  خلقتی تازه با تمامی دل وجان بر عیسی مسیح اطمینان کنید عنان کامل زندگی خود را باو بسپارید آن وقت با تعجب تمام حس خواهید کرد که آرزوهای شما که قبلا متمایل  بشرارت وبدی بود هم اکنون به پاکی وخوبی  میگراید ودر نتیجه شما دیگر آن شخص سابق که مغرور وخودخواه بود نیستید بلکه کاملا متواضع وخیر خواه میباشید . ما این تغیر  شکرف وخارق العاده را بارها در مورد کسانیکه این تصمیم حیاتی را در حالیکه از گناه پشیمان ودر طلب آموزش خدا بودند  گرفتند مشاهده کردیم وبچشم خود دیدهایم که چگونه این مردان وزنانیکه قبلا زندگی نا پاک داشتند داری زندگی پاک وآبرومند شدند آنانی که  قبلا کفر می گفتند حال اطرافیان خود را با نیایش وپرستش واقعی خوشحال میکنند دزدان وغارتگران انسانهای معتبر ودرستکار شده مستان دائم الخمر هشیار وعاقل دورغگویان  راستگو بیخبران باخبر شده واین معجزه کاملا در آنها بحقیقت پیوسته بود.

دوست ارجمند حال که چشم باطنی شما با  هدایت روح پاک خدا روشن گشته  واین حقیقت تابناک را بخوبی درک می کنید مبادا  دچار وسوسه شده بگوئید  من نمیتوانم  بلکه بخاطر آورید که کلام خدا از آنچه بشر خواهد کرد صحبت نمی کند  بلکه از آنچه خدا میکند وخداوند وعده فرموده وبوعده خود وفادار است وبطور حتم ویقین این تغییر را در مورد آنانیکه به  ندای مسیح گوش فرا داده وباو پناه آورند بانجام خواهد رسانید .

کاشکی این را باور میکردید  که خدا نمی تواند دروغ بگوید کاشکی باو برای یک  قلب وروح تازه اطمینان کنید زیرا تنها اوست که در اثر خواهش واصرار قلبی وجدی ما میتواند اینکار را که سری از اسرار الهی است در ما  انجام دهد.

کاشکی بقول وکلام وبه کلمه وبه روح  او ایمان بیاورید واز جان ودل اورا برای این موهبت عظیم شکر وحمد وثنا بخوانید زیرا مر اورا همین سزاوار است .

امین

دوست گرامی

بیاد دارم ضمن مذاکراتی که با هم داشتیم فرمودید هر  چند ظاهرا  پیرو مذهب والدین خود هستید ولی با طنا پایبند هیچ کدام از ادیان نبوده ودر مورد انتخاب مابین مرا بی دینی و خدا شناسی هم مردد میباشم ولی بطور کلی به خداشناسی بیشتر تمایل دارم تا به بیدینی  واز من خواستید فرق مسیحیت وسایر ادیان را سز فرصت برایتان بنویسم واینک درخواست شما

بدیهی است اگر بخواهم تمام موارد اختلاف مسیحیت وسایر ادیان را برشته تحریر در آورم مستلزم نوشتن کتابی بسیار قطور خواهد بود  بنابراین بهتر آن دیدم که در این مختصر فرق مابین عیسی مسیح وسایر پیشوایان ادیانی که ادعا میکنند از طرف خدا وند مبعوث شدهاند مورد مطالعه قرار دهم زیرا زندگی خود پیامبر بهترین معرف پیامی  است که آورده است . اینست 10 فرق اساسی

ادامه مطلب...

رای گیری

آیا مسیح را خداوند می شناسی؟